Meny 17.mai – Gratulerer med dagen!

Allergier: G: Gluten, SK: Skalldyr, Egg: E, Fisk: F, Peanøtter: PE, Soya: S, Melk: M, Nøtter: NØ, Selleri: SE, Sennep: SP, Sesamfrø: SØ, Sulfitter: SU, Lupin: L, Bløtdyr: B (kontakt betjening om spørsmål)

Kaldrett

Varmrett

Søtt

Blandet salat Ovnsbakte timianpoteter Brownie bites (E, G-hvete, M og S)

Tomat & Mozzarella (M)

Kjøttboller i tomatsaus (SE, M) Marsipankake (E, G-hvete, M, N-mandel og S)
Vannmelon & Feta m/chili (M) Grillet kyllinglår Suksessterte (fri for gluten. Innholder melk og egg)
Potetsalat (E, M og SP) Wienerpølser Kokospai (fri for melk og gluten / inneholder egg)
Spekeskinke Foccacia Sjokolademouse (M)
Røkt laks (F) Dressinger : Bringebærmouse (M)
Eggerøre (E, M) BBQ (SP), Aioli (E, SP, SU)  og Fransk vinaigrette (SE) Donuts (M, E og S)
Pastasalat (G-hvete, M, SE) Syltet agurk og rødbetter Makroner (E, M, S, NØ-Mandler)
Roastbiff Ketchup & senep Vannmelon