Fotografi med Beate Willumsen

Introduksjon til fotografi med Beate Willumsen

Er du interessert i foto og vil lære mer om hva som skal til for å skape de bildene du ønsker deg? Trenger du en liten motivasjonsboost for å løfte fotograferingen din til et nytt nivå? Da er dette kurset for deg!
Kurset passer både for deg som er nybegynner og ønsker å komme i gang med fotografering, og for deg som allerede har litt erfaring og ønsker litt inspirasjon og oppfriskning.
Bli med på introkurs i fotografering med fotograf Beate Willumsen. Beate er lidenskapelig opptatt av foto og elsker å dele kunnskapen sin med andre. Hun har jobbet fulltid som fotograf siden januar 2013 og fotograferer for både private og bedrifter til daglig. De siste 12 årene har hun holdt mange fotokurs og foto-workshopper for både nybegynnere og profesjonelle fotografer. Hun er en erfaren kursholder som med innlevelse, glede og engasjement formidler sin kunnskap.
Hva kan du forvente:
Beate vil gi deg en innledning i de grunnleggende prinsippene rundt fotografering. Hun snakker om hvilket utstyr som gir deg det resultatet du er på jakt etter og avslører hvilke seks helt konkrete grunner som er årsaken til at mange ikke får til de bildene de ønsker. Du vil få tips til hvordan du kan komme i gang med fotograferingen din, eller løfte bildene dine til et helt nytt nivå. Hun forteller deg hvordan du kan ta full kontroll over kameraet ditt, sånn at du kan skape magiske bilder som du har lyst til å henge på veggen, eller som får vennene dine til å si «WOW»!
Kurset vil være inndelt i både teori og praktiske øvelser for at du umiddelbart skal kunne teste ut det du lærer, så ta med deg kameraet ditt og ett eller flere objektiver og bli med på dette spennende fotokurset med fotograf Beate Willumsen.
Det er begrenset antall plasser, så husk å reservere din plass i god tid.
Vi ser frem til å dele denne kreative opplevelsen med deg!

Kjøp billetter:

Del på sosiale medier, eller e-post: