Lokalt samarbeid!

Vi er glade for å kunngjøre vårt nye samarbeid med KIL Toppfotball og KOBBL!
Som en stolt støttespiller av lokal idrett, har 5.etage gått inn som partner med KIL, og vi ser frem til å styrke båndene med klubben og dens supportere. Hold øynene åpne for spennende arrangementer og aktiviteter som vi planlegger å arrangere sammen!

Daglig leder Joseph Gillen kommenterer: «Dette samarbeidet er et resultat av vår lidenskap for å støtte lokalsamfunnet og gi tilbake til våre naboer. Vi ser virkelig frem til å jobbe tett sammen med KIL og KOBBL for å skape minneverdige opplevelser for alle involverte.»

I tillegg har vi inngått en avtale med KOBBL som gir medlemmene deres hyggelige priser på våre lokaler. Dette inkluderer alt fra generalforsamlinger til bryllup, bursdager og andre sammenkomster. Finn mer informasjon om dette på KOBBLs nettsider og KILs nettsider. Vi ser frem til å ønske både KIL- og KOBBL-medlemmer velkommen til 5.etage!