Kurslokale

Når du skal arrangere et kurs er du avhengig av egnede kurslokaler og god planlegging. 5. etage kurs, konferanse & selskapslokaler leier ut tre moderne kursrom som passer perfekt til både små og store kursarrangementer sentralt i Kongsvinger.

Våre kurslokaler i Kongsvinger sentrum kan enkelt tilrettelegges etter dine ønsker og behov, slik at kurset blir et egnet sted for inspirasjon og faglig påfyll.

Om våre kurslokaler
Haugekvartalet er et kontor- og forretningsbygg med både restaurant, selskapslokaler og andre fasiliteter. Den arkitekttegnede bygningen strekker seg over syv etasjer, og stod ferdig i 2022. I byggets 5. etasje finner du 5. etage kurs, konferanse og selskapslokale.

5. etage har tre ulike rom, som Hauge, Glåmdalen og Rafjell – hvor navn er inspirert fra Kongsvinger. Lokalene er moderne og romslige, og tilrettelegger for både læring og produktivitet.

Sentral beliggenhet i Kongsvinger
Når du skal arrangere kurs er lokalitet avgjørende. Med sentral beliggenhet blir det enklere for kursdeltakerne å delta, blant annet fordi det er gode forbindelser til offentlige transportmidler.

5. etage kurs, konferanse og selskapslokaler er lokalisert i Rådhusgata 2, i haugekvartalet. Den sentrale beliggenheten gjør 5.etage til et attraktivt sted for både små og store arrangementer.

Lokalene til 5. etage er i kort avstand fra togstasjonen, hvor du får toget direkte fra Oslo eller Stockholm rett inn på perrongen. Det finnes også flere parkeringsplasser i kort avstand fra lokalene.

Om kursdeltakerne har behov for overnatting i Kongsvinger, har vi gode avtaler med Festningshotellet i tillegg til at vi ligger en kort kjøretur fra Kongsvinger Budget hotell.

Kurs og konferanselokale i Kongsvinger

Vi kan også sørge for servering og «pause-påfyll» ved kurs og konferanser hos oss.

Tilgang på alt du trenger av teknisk utstyr
Om du avholder kurs hos 5. etage kurs, konferanse og selskapslokaler, kan du få tilgang på teknisk utstyr av høy kvalitet. Dette inkluderer blant annet sonos-høyttalere, presentasjonsskjerm med touch og  Wi-Fi.

Dersom det skulle være noen ønsker utover dette, er det bare å ta kontakt. Tenk gjerne over hva slags fasiliteter du ønsker å ha tilgang på i god tid før kurset skal avholdes.

Vi er behjelpelige med å rigge opp rommet med det du trenger av teknisk utstyr. Vi hjelper også til med å planlegge menyer, dekorasjon av lokalene og oppsett, om du skulle ha behov for det.

Bestiller du kurslokaler hos 5. etage kurs, konferanse og selskapslokaler, kan du føle deg trygg på at du blir ivaretatt hele veien.

Velkommen til 5. etage!