Fra bedriftsarrangement til bryllupsfeiring

Mens 5. etage nærmer seg sin seksmåneders markering, tar vi en prat med Joseph Gillen, gründeren og drivkraften bak Kongsvingers siste tilskudd til møte- og eventlokaler i byen. Vi setter søkelys på hvordan 5. etage, med sin store takterrasse og moderne fasiliteter, har blitt et sentralt samlingspunkt i byen, og hva vi kan forvente oss fremover.

Hva inspirerte deg til å starte 5. etage?

Historien om 5. etage begynte da jeg flyttet fra hektiske Oslo til det rolige Kongsvinger. Jeg var på jakt etter et moderne sted for møter, arrangementer og selskaper, men fant ikke helt det jeg lette etter i området.

Med en bakgrunn som spenner fra vaktmesterassistent i ung alder til å lede større idrettsanlegg, og til og med starte mitt eget selskap, følte jeg meg klar til å ta saken i egne hender. Jeg visste at Kongsvinger fortjente et sted som kunne tilby noe unikt.

Jeg har alltid hatt en lidenskap for servicebransjen, og det er denne lidenskapen som driver 5. etage. Målet vårt er å skape minneverdige opplevelser og tjenester som gjør 5. etage til et av Kongsvingers favorittsteder for møter og feiringer.

Hvilke utfordringer har du møtt under etableringen og drift av 5. Etage?

Starten av 5. etage var en spennende, men utfordrende reise. Vi støtte på noen betydelige hindringer tidlig på grunn av manglende rømningsvei, som førte til en forsinkelse på omtrent ett år før vi kunne åpne dørene.

Når vi endelig startet prosjektet, var målet å tilpasse oss Kongsvinger-markedet og samtidig gjøre folk oppmerksomme på hvem vi var og hva vi kunne tilby. Å bygge opp et omdømme og et lojalt kundegrunnlag var en utfordring vi jobbet hardt med.

Vi har blitt møtt med mye positive tilbakemeldinger fra våre gjester og kunder, noe som har vært utrolig gledelig. Dette gir oss motivasjon til å fortsette å utvikle og forbedre 5. etage.

Selv om vi kun har vært i drift i 6 måneder, ser vi frem til videre læring og vekst. Vi har store mål for fremtiden og er takknemlige for muligheten til å betjene lokalsamfunnet i Kongsvinger.

Joseph Gillen fra åpningen av 5. etage.

Joseph, her fra åpningsfesten for 5. etage, er fornøyd med både julebordsesongen, og mottagelsen 5. etage har fått på Kongsvinger.

Hvordan har julebordsesongen vært for 5. etage?

Julebordsesongen har vært en utrolig morsom opplevelse for oss på 5. etage. Vi har hatt gleden av å være vertskap for bedriftsarrangement i ulike størrelser, og noen av høydepunktene har vært julebordene som ble arrangert i ukedager, spesielt på mandager og torsdager. Vi hadde forventet rolige julebord, men stemningen og energien på disse kveldene var helt magisk! Gjestene våre har virkelig satt preg på festlighetene og gjort det til uforglemmelige øyeblikk.

Uavhengig av størrelsen på selskapet, har vårt dedikerte personale sørget for at hver gjest ble hjertelig tatt imot og at alle detaljer ble ivaretatt. Vårt sentrale beliggenhet midt i Kongsvinger sentrum, i nyoppussede og moderne lokaler, har vært et ideelt sted for å skape minnerike julebord og andre type arrangementer ved 5.etage.

Tilbakemeldingene fra våre gjester har vært svært positive, og vi er utrolig takknemlige for all støtte og tillit vi har fått. Vi ser frem til å fortsette med å tilby flotte opplevelser og være vertskap for nye minneverdige øyeblikk!

Hvilken tilbakemeldinger har du mottatt fra kunder som har besøkt 5. etage?

Vi har vært heldige nok til å motta mange positive tilbakemeldinger fra våre gjester, spesielt med hensyn til servicen, våre moderne lokaler og den enestående utsikten. Det har vært en lærerik opplevelse for oss i de månedene vi har vært i drift, og vi har brukt tilbakemeldingene våre til å finjustere driften. Vi har forbedret våre serveringsmetoder og barløsninger for å redusere ventetiden for gjestene, og vi er takknemlige for de gode tipsene vi har mottatt angående kommende arrangementer på takterrassen i sommeren som kommer. Hold deg oppdatert, for vi har spennende planer på gang!

Hvordan ser du for deg fremtiden til 5. etage?

Fremtiden for 5. etage ser spennende ut. Vi har nylig fått på plass flere dyktige ansatte som er ivrige etter å bidra til at 5. etage blir et unikt sted i Kongsvinger. Vi jobber aktivt med å etablere samarbeidspartnere som kan bidra til å gjennomføre små konserter og andre spennende arrangementer som vil berike vårt tilbud. Vårt neste store prosjekt er å åpne takterrassen, som planlegges å finne sted i april/mai. Her har vi allerede mange spennende og unike arrangementer på planen som vi håper hele Kongsvinger-samfunnet vil dra nytte av og delta på. Vi har også kunder som har booket brylupsfeiring spesielt med tanke på takterrassen og den unike rammen den skaper rundt festen. Vi er opptatt av å kontinuerlig forbedre oss og tilpasse oss våre gjesters ønsker og behov, og vi ser frem til en lysende fremtid for 5. etage!

To glade jenter som har sitt første møte med arbeidslivet hos 5. etage.

Mange unge har sitt første møte med arbeidslivet hos 5. etage.

På hvilke måter bidrar 5. etage til lokalsamfunnet?

Vi er sterkt engasjert i vårt lokalsamfunn her i Kongsvinger og ønsker å bidra positivt på flere måter. For det første er vi stolte av å tilby arbeidsmuligheter for ungdommer i området. Hele 50% av våre ansatte har 5.etage som sin første arbeidsplass, og vi tror på betydningen av å gi unge mennesker en fot innenfor arbeidslivet.

I tillegg har vi vært vert for en rekke kurs og konferanser som gir direkte fordeler til lokalsamfunnet. Disse arrangementene har en positiv innvirkning på næringslivet i Kongsvinger, og vi er glade for å være en plattform for slike arrangementer.

Vi er også opptatt av bærekraft i driften vår. Vi stiller strenge krav til våre leverandører for å sikre at de møter bærekraftsstandarder, og vi samarbeider med organisasjoner som To-good-to-go for å redusere matsvinn. Vi ser på bærekraft som en viktig del av vår forpliktelse til lokalsamfunnet og miljøet.

Videre jobber vi kontinuerlig med nye initiativer for å forbedre samfunnet og fremme bærekraft. Vi ønsker også å åpne våre dører for lokale ildsjeler som trenger et sted å realisere sine prosjekter som vil være til nytte for lokalsamfunnet. Vi er også stolte av vårt samarbeid med KIL Fotball og støtter deres innsats for å fremme fotball og idrett i Kongsvinger.

Vi ser frem til å fortsette å være en positiv kraft i Kongsvinger og bidra til vekst, utvikling og bærekraft i byen vi er så glad i.